Vakantietopper: Vakantiepark Het Roekenbosch

by in Algemeen, Nederland 

roekenbosch-speeltuinVakantiepark Het Roekenbosch ligt in Blitterswijck in het mooie Noord-Limburg. Dichtbij Nationaal Park de Maasduinen verblijft u in een bosrijke omgeving. Het Roekenbosch is een echt familiepark met faciliteiten voor jong en oud. Er zijn diverse speelvelden en speeltuinen. U kunt hier bowlen, spelen in de indoorspeeltuin of de geitjes aaien in onze kinderboerderij. Er is voor ieder wat wils te beleven.

Alle bungalows liggen in het bos en hebben een vrijstaande opstelling zodat u genoeg privacy heeft tijdens uw vakantie. U zult zich één met de natuur voelen en komt hier helemaal tot rust. De bungalows bieden plaats tot maar liefst 12 personen zodat u gezellig met de hele familie in één bungalow kunt verblijven. De bungalows zijn voorzien van een woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en terras met tuinmeubilair. Geniet van een lekker drankje op uw buitenterras terwijl de kinderen in de tuin spelen. Het park is geheel autovrij wat de ultieme rust en veiligheid met zich mee brengt.

Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken heeft het park voldoende faciliteiten en leuke uitstapjes in de omgeving. Zo kunt u met het hele gezin naar ZooParc Overloon en maakt u in één dag een reis over de wereld. U ziet hier fantastische dieren als cheetahs, panda’s en rendieren. Ook Attractiepark Toverland of Aardbeienland is voor kinderen erg leuk. Voor een stukje natuur en cultuur brengt u een bezoekje aan de Kasteeltuinen Arcen, Hertog Jan Brouwerij of het Reindersmeer. Met een verblijf op Het Roekenbosch ontdekt u het echte Noord-Limburg en komt u helemaal tot rust!