Over DVT

De vakantie topper is een internationale reis blog. De ideale bestemming om reis ervaringen te lezen en jou reiservaringen te delen met andere enthousiaste vakantiegangers. In de vorm van leuke artikelen plaatsen onze vaste en ervaren reis bloggers Nina, Kevin en Rutger hun vakantie- en reistips.

Passie voor de wereld

De blog is gestart met het doel mensen te helpen de wereld te verkennen. Van wereldreizen tot all-inclusie resorts en van jungletours in Peru tot Segwaytours aan de Costa del Sol, de vakantie topper is overal geweest. Op deze blog kan je al deze ervaring helemaal gratis lezen.

Jou perfect vakantie

Op deze blog vind je alle inspiratie die je nodig hebt om je perfecte vakantie samen te stellen. Blader eens door alle artikelen heen en doe ideeën op voor jouw vakantie deze zomer. De wereld is zo veel groter, en er is zo veel meer te doen dan je denkt.

Laat ons je helpen

Wil je wel op vakantie, maar weet je niet precies waarheen? De vakantie topper kan je helpen jouw ideale droomvakantie te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.