Op naar Spanje

by in Algemeen, Zonvakanties 

Lekker eten, mooie stranden en een heerlijk sfeertje. Dat allemaal kan je vinden in Spanje naast de mooie natuur en de leuke dorpjes. Er is zoveel te zien en te doen in het prachtige Spanje. Zo heb je de steden Barcelona, Valencia, Madrid en Sevilla. Maar ook heerlijke dorpjes aan de kust waar je van het weer kan genieten zoals Lloret de Mar, Blanes en Torremolinos. Een last minute Spanje is dus ook een goed idee.

Er is genoeg variatie in het land en anders heb je ook nog de eilanden Ibiza, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria of Fuerteventura. Voor de last minute kan je denken aan een zonvakantie. Lekker de hele dag op het strand liggen of een halve dag en de rest van de dag leuke dorpjes bekijken en wat cultuur. Er is namelijk ook genoeg cultuur in het land Spanje en het land heeft ook een lange geschiedenis. Vooral de kerken en de witte dorpjes zijn zeker een bezoekje waard als je er toch bent. Ook het heerlijke eten als paella en tapas horen bij de Spaanse cultuur en dat is zeker iets wat het vakantiegevoel nog beter maakt en dat is het lekkere eten.

Het hoeft natuurlijk niet perse een last minute Spanje te zijn een vakantie Spanje is ook een goed idee. Dan kan je zoveel mogelijk mee pakken. Of een mooie rondreis door Spanje maken van het binnenland de mooie bergen en steden tot naar de kust op de mooie witte stranden met altijd lekker weer en vers eten.

In Spanje vind je heel veel van bergen tot aan vlakke stranden. Maar ook van lekker weer en op terrasjes zitten tot aan mooie gebouwen en veel cultuur. Kortom Spanje is een heerlijk land om op vakantie te gaan met lekker eten, niet te lang vliegen of reizen, mooie cultuur en veel te doen maar ook om lekker op het strand te liggen.